Dimitri Georgiou

Vi har gleden av å ønske Dimitri Georgiou velkommen til Sicra. Dimitri er en systemarkitekt med 15 års erfaring fra IT arkitektur i større organisasjoner. De senere årene har han jobbet mye i cloud-landskapet med fokus på automatisert arkitekturoppsett, sikkerhet, DevOps prinsipper og implementering.

Noen kompetanse-stikkord: Docker, Kubernetes, IaC, CICD, DevOps, Application Performance Monitoring, Real User Monitoring, Application & Network Security, AWS, GCP, VMware, ITIL4, Palo Alto, Linux OS.

Han har kjennskap til Linux og nettverksprotokoller på lavnivå, noe som gjør ham godt rustet til å sette opp nye Linux-baserte tjenester, og feil-søke eksisterende tjenester. Denne dype kunnskapen betyr også at han kan jobbe direkte med forretningskritiske tjenester og sensitiv data.

Dimitri er halvt gresk og halvt skotsk, og har bodd i Norge i over 10 år. Han forstår godt norsk, og snakker engelsk, norsk og gresk. Han er ivrig på ski og terrengsykkel, og er ellers en nerd som liker tekniske ting og bygger gjerne sine egne batterier.

En mer detaljert konsulentprofil finner du her: Dimitri Georgiou – Sicra

Våre spesialister

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Kontakt oss

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.