Kontakt oss

Vi holder til på Rosenholm Campus, men er for det meste tilgengelig enten på telefon eller mail.

Kontakt gjerne våre konsulenter direkte, eller ta kontakt med Thomas eller Stig for en uforpliktende prat.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse: Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen. Rosenholm Campus

Postadresse: Sicra AS Postboks 474, Bedriftssenteret, 1411 Kolbotn

Tlf: 64 80 84 88
E-post: post@sicra.no

Våre ansatte

Stig Valderhaug
Stig ValderhaugManaging Partner
Telefon: 9203 1999

Løsnings- og kundeorientert leder som tror på suksess gjennom gode kundeopplevelser, levert av ansatte som trives og gror.

Dagfinn Lunde
Dagfinn LundeLøsningsarkitekt
Telefon: 9756 5720

Dagfinn er partner i Sicra og har jobbet i bransjen siden 1995. Han har omfattende erfaring med IT infrastruktur arkitektur, med et spesielt fokus på klient-og sluttbrukerplattform og automatisering.

Håkon Jensen
Håkon JensenLøsningsarkitekt
Telefon: 9304 5719

Håkon Jensen er partner i Sicra. Han jobbet i bransjen siden 1995 og har omfattende erfaring innen Microsoft og VMware-teknologi.

Thomas Eide
Thomas EideSalgsansvarlig
Telefon: 9940 9944

Thomas Eide er partner og salgsansvarlig i Sicra. Spesialiteten er løsningssalg innen infrastruktur, og spesielt innen Citrix, VMware og Microsoft.

Zoran Milenkovic
Zoran MilenkovicLøsningsarkitekt
Telefon: 9746 9154

Zoran Milenkovic er partner i Sicra. Han har spisskompetanse innenfor avansert bruk av Citrix NetScaler, slik som Web optimalisering, lastbalansering, SSL-basert aksess og applikasjonsbrannmur.

Odd Arild Hansen
Odd Arild HansenLøsningsarkitekt
Telefon: 9823 8825

Odd Arild Hansen er partner i Sicra og har omfattende erfaring med spesielt Citrix porteføljen, men har også god kunnskap til Microsoft og VMware. Konsulenten er erfaren innen drift og implementering av store XenApp installasjoner.

Kai Thorsrud
Kai ThorsrudLøsningsarkitekt
Telefon: 9413 0375

Kai Thorsrud er partner og løsningsarkitekt i Sicra. Hans spesielle styrke er en kombinasjon av tung Enterprise nettverkserfaring, og en interesse for applikasjoner og sikkerhet. Han arbeider mye med Netscaler.

Lars Petter Hosøy
Lars Petter HosøyLøsningsarkitekt
Telefon: 9268 9906

Lars Petter Hosøy er løsningsarkitekt og partner i Sicra. Han har omfattende bakgrunn fra sentral IT i Visma-konsernet, hvor han har hatt rollen som infrastruktur arkitekt. Konsulentens dybdekompetanse er nettverksrelatert på Citrix Netscaler, Checkpoint firewall, katalogtjenester og PKI.

Kent Høgseth
Kent HøgsethLøsningsarkitekt
Telefon: 9763 3742

Hans faglige fokus er Microsoft infrastruktur med vekt på endepunktsikkerhet. Han har også en spesiell interesse for automasjon ved hjelp av script og ulike verktøy. Konsulenten jobber med Microsoft System Center Configuration Manager, Windows server, Azure, Active Directory og Powershell. Hos Sicra vil han også fordype seg i mer spesialiserte endpoint security verktøy.

Jan Kristian Osland
Jan Kristian OslandLøsningsarkitekt
Telefon: 9517 8015

Hans faglige fokus er innen kommunikasjons-området, herunder Reverse Proxies, lastbalansering, ruting, svitsjing og brannmur (Cisco og Netscaler). Har også arbeidet med Intrusion Prevention System (IPS), VPN samt krypto. Solid Enterprise erfaring, og erfaring innen programmering i Perl og C.

Harald Lillebø
Harald LillebøLøsningsarkitekt
Telefon: 9305 1171

Harald regnes som en av Norges fremste ressurser på Netscaler, og har bred erfaring på nettverk, sikkerhet og kommunikasjon for større organisasjoner.Han har jobbet i bransjen siden 1990 og har omfattende erfaring med IT infrastruktur arkitektur, med et spesielt fokus på sikkerhet, fler-sone modeller, autentiserings- og aksessløsninger.

Carl Bretteville
Carl BrettevilleSystemarkitekt
Telefon: 9134 3010

Han har lang fartstid innen IT sikkerhet, herunder utvikling og implementering av sikkerhetsprodukter. I de siste årene har han også opparbeidet seg betydelig erfaring innen Cloud; spesielt AWS (Amazon Web Services)