Kontakt oss

Vi holder til på Rosenholm Campus, men er for det meste tilgengelig enten på telefon eller mail.

Kontakt gjerne våre konsulenter direkte, eller ta kontakt med Thomas eller Stig for en uforpliktende prat.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse: Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen. Rosenholm Campus

Postadresse: Sicra AS Postboks 474, Bedriftssenteret, 1411 Kolbotn

Tlf: 64 80 84 88
E-post: post@sicra.no

Våre ansatte

Stig Valderhaug
Stig ValderhaugManaging Partner
Telefon: 9203 1999

Løsnings- og kundeorientert leder som tror på suksess gjennom gode kundeopplevelser, levert av ansatte som trives og gror.

Dagfinn Lunde
Dagfinn LundeLøsningsarkitekt
Telefon: 9756 5720

Dagfinn er partner i Sicra og har jobbet i bransjen siden 1995. Han har omfattende erfaring med IT infrastruktur arkitektur, med et spesielt fokus på klient-og sluttbrukerplattform og automatisering.

Håkon Jensen
Håkon JensenLøsningsarkitekt
Telefon: 9304 5719

Håkon Jensen er partner i Sicra. Han jobbet i bransjen siden 1995 og har omfattende erfaring innen Microsoft og VMware-teknologi.

Thomas Eide
Thomas EideSalgsansvarlig
Telefon: 9940 9944

Thomas Eide er partner og salgsansvarlig i Sicra. Spesialiteten er løsningssalg innen infrastruktur, og spesielt innen Citrix, VMware og Microsoft.

Zoran Milenkovic
Zoran MilenkovicLøsningsarkitekt
Telefon: 9746 9154

Zoran Milenkovic er partner i Sicra. Han har spisskompetanse innenfor avansert bruk av Citrix NetScaler, slik som Web optimalisering, lastbalansering, SSL-basert aksess og applikasjonsbrannmur.

Odd Arild Hansen
Odd Arild HansenLøsningsarkitekt
Telefon: 9823 8825

Odd Arild Hansen er partner i Sicra og har omfattende erfaring med spesielt Citrix porteføljen, men har også god kunnskap til Microsoft og VMware. Konsulenten er erfaren innen drift og implementering av store XenApp installasjoner.

Kai Thorsrud
Kai ThorsrudLøsningsarkitekt
Telefon: 9413 0375

Kai Thorsrud er partner og løsningsarkitekt i Sicra. Hans spesielle styrke er en kombinasjon av tung Enterprise nettverkserfaring, og en interesse for applikasjoner og sikkerhet. Han arbeider mye med Netscaler.

Lars Petter Hosøy
Lars Petter HosøyLøsningsarkitekt
Telefon: 9268 9906

Lars Petter Hosøy er løsningsarkitekt og partner i Sicra. Han har omfattende bakgrunn fra sentral IT i Visma-konsernet, hvor han har hatt rollen som infrastruktur arkitekt. Konsulentens dybdekompetanse er nettverksrelatert på Citrix Netscaler, Checkpoint firewall, katalogtjenester og PKI.

Jan Kristian Osland
Jan Kristian OslandLøsningsarkitekt
Telefon: 9517 8015

Hans faglige fokus er innen kommunikasjons-området, herunder Reverse Proxies, lastbalansering, ruting, svitsjing og brannmur (Cisco og Netscaler). Har også arbeidet med Intrusion Prevention System (IPS), VPN samt krypto. Solid Enterprise erfaring, og erfaring innen programmering i Perl og C.

Carl Bretteville
Carl BrettevilleSystemarkitekt
Telefon: 9134 3010

Han har lang fartstid innen IT sikkerhet, herunder utvikling og implementering av sikkerhetsprodukter. I de siste årene har han også opparbeidet seg betydelig erfaring innen Cloud; spesielt AWS (Amazon Web Services)

André Bøhm
André BøhmSystemarkitekt
Telefon: 9286 5866

André har over 10 års erfaring fra IT-Infrastrukturmiljøer, og har de senere årene jobbet med større virksomheter med høye krav til sikkerhet og robust produksjon. Han har bred kompetanse på Microsoft og VMware løsninger, samt faglig spissing på Citrix (både ADC Netscaler og Virtual Apps).