Tilbake til oversikt

Stig Valderhaug

Managing Partner

Stig har lang erfaring som leder, mye fra å bygge nye virksomheter, men også fra større organisasjoner. Denne erfaringen kan oppsummeres i at om kundene er fornøyd, medarbeiderne stolte av sine kolleger, og prosessene enkle, er det meste på plass. Bruk hodet og gjør det riktig første gangen er rettesnoren. Foruten rollen som lagleder og trener, har Stig rollen som døråpner. Mange år med gode leveranser har gitt et stort og tillitsfullt nettverk alle i Sicra nyter godt av. Stig trives med å bygge godt presterende lag, og liker å utvikle trygge miljøer hvor hver enkelt kan realisere sitt potensial. Skussmålet fra kollegene er “hvis Sicra hadde vært et rockeband ville Stig vært den stødige trommisen som sørger for at alle spiller i takt”

«Sicra har flinke folk som har holdt sammen i mange år, og miljøet blant kollegaene virker å være veldig godt. Ledelsen i selskapet har gjort en fenomenal jobb med å få så mange flinke spesialister til å trekke i samme retning, og det er inspirerende å være med på samlinger der de diskuterer seg frem til beste løsning på kompliserte problem. I Sicra har de skapt en unik kultur. Det er inspirerende å følge dem.»

John Olve Andersen, Techstep

Sammendrag

Løsnings- og kundeorientert leder som tror på suksess gjennom gode kundeopplevelser, levert av ansatte som trives og gror. Stig har omfattende erfaring fra IT bransjen i lederroller hos oppstartsbedrifter og større virksomheter. I Sicra er han daglig leder, og har kundeansvar. Det er tredje selskapet han er med å bygge opp fra bunn. Stig har gjennom mange år arbeidet med salg- og salgsledelse innen system- og infrastruktursalg. Dette har gitt han et omfattende nettverk blant kunder og leverandører. Med følger også en forståelse for hvordan dagens IT løsninger er bygget opp over tid, og problemstillingene som kan følge av dette. Stig videreutdannet seg i 2009 med en Executive Master of Business Administration hos BI (Oslo) og ESCP/EAP (Paris). Spesielle interesseområder er ledelse av kompetansemiljøer, ny teknologi og mulighetsbildet dette gir. Fra 2019 er Stig også engasjert i styret i selskapet Vince AS. Selskapet ble etablert I 2010 av tidligere konsulenter innenfor Infor og Lawson, med målsetning om å bedre opplevelsen og verdi av ERP løsninger. I dag er selskapet i en viktig transisjon med bredere internasjonal eksponering og portering av løsningsportefølje over i AWS. Stig sitter i styringsgruppen for sistnevnte prosjekt.

Fagområder

 • Ledelse og administrasjon

Kompetanseoversikt

Sertifiseringer

 • CCSP 2020

  Citrix

  Gjennomføringsår: 0


Kurs

 • Azure Fundamentals part 1

  Core Azure concepts

  Microsoft

  Gjennomføringsår: 2020