Sammen med Artic Wolf tilbyr vi Security Operations Center (SOC) som en tjeneste. Dette fungerer som en sikkerhets-sentral der et dedikert team kontinuerlig jobber med å heve sikkerheten i ditt IT-miljø. Tjenesten gir deg oversikt på hvem som er inne i dine system, det letes hele tiden etter mulige trusler, og du har kontroll på alle brukerenheter og endepunkter. Tjenesten fungerer som en forlengelse av ditt interne sikkerhetsteam og beskytter hele IT-infrastrukturen 24/7 året rundt, på tvers av enheter, nettverk, datasentre og skyer.

Bedre beslutninger og smartere bruk av ressurser

Med Artic Wolf får du det beste ut av mennesker, prosesser og teknologi med oversikt på sikkerhetsbildet på tvers av dine bruker- og skymiljø. Sikkerhetsplattform samler inn data fra alle datakilder og logger, og tilpasser seg de unike behovene til din virksomhet. Analysemotoren i bunn fanger opp trusler og varsler på de hendelsene som dere bør reagere på. Tjenesten gjør at dere ikke må bruke tid på falske varslinger og kan vie ressurser til mer prioriterte områder og hendelser.

Alltid på jakt etter trusler

Plattformen brukes av tusenvis av store virksomheter og den analyserer over 4,5 trillioner hendelser hver uke. Om dere mot formodning skulle rammes av en uønsket hendelse, har SOC-en funksjoner som begrenser og isolerer truslene og får dere raskt på beina igjen. Med SOC som en tjeneste slipper du kostnadene og tidsbruken forbundet med å bygge opp et tilsvarende fagmiljø internt. Du får kontroll døgnet rundt og tilgang til eksperter som er vant til å håndtere de mest krevende truslene.

Tjenesten gir deg

  • Alltid tilgang til den fremste sikkerhetsekspertisen
  • Døgnkontinuerlig overvåking og beredskap med varsling i sanntid
  • Full oversikt over all trafikk på tvers av endepunkter, nettverk og skyer
  • En sikkerhetsplattform som tilpasser seg ditt miljø og som alltid er oppdatert
  • Et «incident respons» team fra Sicras om hjelper deg rette kritiske sårbarheter
  • Vesentlig lavere kostnader sammenlignet med å bygge opp ressursene selv
  • Tilgang til opplæringsmateriale som styrker dine kollegers sikkerhetskunnskap

KUNDEREFERANSER

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

VÅRE SPESIALISTER

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Nysgjerrig?

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.