Sicras konsulenter er mest opptatt av gode resultater for våre kunder. Vi jobber med en verktøykasse som er mye brukt et i større økosystem. Sicra samarbeider med partnere som danner grunnlaget for et større og mer komplett økosystem.

Vi er registrert partner med selskapene som listes på denne siden. Sicra bistår gjerne med kompetanse, produkter og rådgivning om riktig lisensiering.

Arctic Wolf

Arctic Wolf tilbyr Security Operations Center (SOC) som en tjeneste. Dette innebærer at et profesjonelt team overvåker ditt IT-miljø døgnet rundt, og integrerer med din sikkerhetsansvarlige via et dedikert kunde-team. Du får rett og slett ditt eget sikkerhetssenter som kjenner deg, håndterer hendelser og rapporter hva som blir gjort. Stordriftsfordelen og spesialiseringen gjør at tjenesten leveres vesentlig rimeligere enn å skulle bygge den selv.

Kampen mot kriminelle og andre trussel-aktører kan ses på et som et våpenkappløp. Med introduksjon av AI blir det vesentlig at SOC’en har muskler til å følge med i kappløpet. Det er derfor ikke alle som kan eller bør levere SOC-tjenester. Det er også noen potensielle interessekonflikter mellom det å være driftsleverandør og overvåke de samme tjenestene som SOC. Vi mener derfor at det er en fordel at Arctic Wolf er uavhengig av produsenter og driftsleverandører. Det er også en fordel at det integrerer med ditt eksisterende miljø.

Citrix og NetScaler (Cloud Software Group)

Vi er anerkjent som et sterkt ekspertmiljø på Citrix, og spesielt NetScaler sine nettverksprodukter. Nettverksproduktene til NetScaler forenkler leveransen av tradisjonelle applikasjoner i store og komplekse IT-miljø. Samtidig som at sikkerheten er skjerpet, og gir bedre lastbalansering i nettverket. Det fører til enklere, tryggere og mer kostnadseffektiv IT-drift. NetScaler gir stor verdi i alle typer IT-miljø. Uansett om de er på bakken, er hybride eller leveres fra en av de store skyleverandørene. Vårt NetScaler-team består utelukkende av senior konsulenter med tung kompetanse.

F5

F5 er en global markedsleder innen programvare og maskinvare for sikker applikasjonsleveranse i multicloud-miljø. Med selskapets løsninger er det enklere å innføre god beskyttelse for web-applikasjoner og API-er. Samtidig får du funksjoner som forhindrer svindel, står imot tjenestenekt-angrep (DDoS), og innføring av zero-trust sikkerhet. I tillegg bidrar løsningene til å øke oppetiden og hastigheten på nettverket og tjenestene slik at brukeropplevelsene forbedres. F5s plattformer er særlig godt egnet for de som skal levere ut tjenester i store distribuerte nettverk. Sikkerheten er dessuten ivaretatt og administrasjon gjort enkelt. Sicra har særlig kompetanse på F5 BIG-IP porteføljen.

Microsoft

Sicra er spesialist på skytjenesten Microsoft Azure, og på selskapets sikkerhets- og identitetsportefølje (IAM). Vi har lang erfaring med å sette opp og håndtere de mest sikkerhetskrevende brukermiljøene basert på Microsoft-teknologi. Vi har hjulpet mange store virksomheter med å modernisere sin IT-drift i skyen. Sicra har dybdekompetanse på alle av Microsofts sikkerhetsprodukter. Vi er spesialister på å sette opp løsningen på en måte som fanger opp og avverger trusler. Det gjør vi på tvers av enheter, identiteter, apper, e-post og skyer. Sicra setter løsningene opp på en måte som sikrer brukeropplevelsen og produktiviteten.

River Security

Det norske sikkerhetsselskapet River Security tilbyr programvare og tjenester som overvåker og lar deg beskytte alle dine publiserte digitale flater. Selskapets attack surface management tjeneste skanner uavbrutt de flatene som en angriper kan tenke seg å gå etter. Attack surface management leveres sammen med et lag kompetente penetrasjonstestere som kontinuerlig jobber med din angrepsflate. Kombinasjonen gjør at sårbarheter og hull kan avdekkes før ondsinnede aktører utnytter dem. Du får da varsler om prioriteringer på hvilke hull som fortløpende bør tettes. En slik kombinasjon er viktig i moderne infrastrukturer der nye tjenester og kode publiseres daglig og ukentlig. Med River Security får styret og ledelsen trygghet for at IT-sikkerheten er på et svært høyt nivå. Selskapets løsninger er tatt i bruk av mange av Norges største bedrifter.

Palo Alto

Palo Alto Networks er en global leder innen neste generasjons IT-sikkerhet. Selskapet har et særlig sterkt fotfeste i sikkerhetstunge miljøt. Palo Altos ulike plattformer og løsninger sikrer alle typer løsninger på tvers av skyer, nettverk og endepunkter. Vi i Sicra har særlig fokusert kompetanse på Prisma Cloud. Prisma brukes til å innføre den beste sikkerheten rundt cloud-native applikasjoner på tvers av skyer. Sicra har også god kompetanse på Cortex. Cortex automatiserer tidkrevende oppgaver og gir bedre evne til å fange opp og reagere på trusler. Vi har også Norges mest erfarne team på Palo Altos neste generasjons brannmurer.

O3 Cyber

O3 Cyber (O3C) har spesialisert seg på sikkerhet i offentlig sky og har tung erfaring innenfor alle de tre store skyleverandørene (Azure, AWS, GCP). Sicra har også eksperter på sikkerhet i sky, men har i tillegg kunnskap og sikkerhetsekspertise innenfor on-premise og nettverk. Det er få konsulenter i Norge som har tung kompetanse på sikkerhet i sky, og etterspørselen er høy. Det er derfor naturlig for O3C og Sicra å samarbeide selv om enkelte områder overlapper noe. Sammen setter vi opp et skreddersydd team som dekker alle behovene til kunden og spiller hverandre gode.

Mia Skriver Haukås (TPM)

Mia Skriver Haukås har fungert som Sicras mentale trener, coach og lederutvikler siden 2017. På Sicras samlinger for medarbeidere, trener hun samhandling og kommunikasjon med hele organisasjonen. Tipping Point Methodology (TPM) er en metode som får det beste ut av folk. I Sicra er Mia spesielt opptatt av å få til samhandling på tvers av ulike kompetanser og personligheter. Verktøyene i TPM gir psykologisk trygghet og høy grad av selvfølelse. Dette arbeidet skaper de beste forutsetningene for fremragende resultater. Stig er sikker på at jo bedre mennesker har det både på jobb og hjemme, jo bedre yteevne. Alle i Sicra og deres familier har derfor et stående tilbud om coaching fra Mia.

Vil du vite mer om hvordan vi kan bidra innenfor en eller flere av disse produktområdene? Fyll ut skjema under så tar vi kontakt.

Kan vi hjelpe deg?

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.