Sicras konsulenter er mest opptatt av gode resultater for våre kunder, og jobber med en verktøykasse som er mye brukt i større miljøer. Vi jobber også med samarbeidspartnere og er et del av et økosystem med andre spesialister

Vi er registrert partner med selskapene som listes på denne siden. Vi bistår deg gjerne med kompetanse, produkter og råd om riktig lisensiering.

Arctic Wolf

Arctic Wolf tilbyr Security Operations Center (SOC) som en tjeneste. Dette innebærer at et profesjonelt team overvåker ditt IT-miljø døgnet rundt, og integrerer med din sikkerhetsansvarlige via et dedikert kunde-team. Du får rett og slett ditt eget sikkerhetssenter som kjenner deg, håndterer hendelser og rapporter hva som blir gjort. Stordriftsfordelen og spesialiseringen gjør at tjenesten leveres vesentlig rimeligere enn å skulle bygge den selv.

Kampen mot kriminelle og andre trussel-aktører kan ses på et som et våpenkappløp. Med introduksjon av AI blir det vesentlig at SOC’en har muskler til å følge med i kappløpet. Det er derfor ikke alle som kan eller bør levere SOC-tjenester. Det er også noen potensielle interessekonflikter mellom det å være driftsleverandør og overvåke de samme tjenestene som SOC. Vi mener derfor at det er en fordel at Arctic Wolf er uavhengig av produsenter og driftsleverandører, og integrerer med ditt eksisterende miljø.

Citrix og NetScaler (Cloud Software Group)

Vi er anerkjent som et sterkt ekspertmiljø på Citrix og spesielt NetScaler sine nettverksprodukter. Nettverksproduktene til NetScaler forenkler leveransen av tradisjonelle applikasjoner i store og komplekse IT-miljø på måter som skjerper sikkerheten, gir bedre lastbalansering i nettverket, og fører til enklere, tryggere og mer kostnadseffektiv IT-drift. NetScaler gir stor verdi i alle typer IT-miljø; enten de er på bakken, er hybride eller leveres fra en av de store skyleverandørene. Vårt NetScaler-team består utelukkende av senior konsulenter med tung kompetanse.

F5

F5 er en global markedsleder innen programvare og maskinvare for å sikkert levere ut applikasjoner i multicloud-miljø. Med selskapets løsninger er det enklere å innføre god beskyttelse for web-applikasjoner og API-er, samtidig som du får funksjoner som forhindrer svindel, står imot tjenestenekt-angrep (DDoS), og når du skal innføre zero trust sikkerhet. I tillegg bidrar løsningene til å øke oppetiden og hastigheten på nettverket og tjenestene slik at brukeropplevelsene forbedres. F5s plattformer er særlig godt egnet for de som skal levere ut tjenester i store distribuerte nettverk på måter der sikkerheten er ivaretatt og som gir enklere administrasjon. Sicra har særlig kompetanse på F5 BIG-IP porteføljen.

Microsoft

Sicra er spesialist på skytjenesten Microsoft Azure og på selskapets sikkerhets- og identitetsportefølje (IAM). Vi har lang erfaring med å sette opp og håndtere de mest sikkerhetskrevende brukermiljøene basert på Microsoft-teknologi, og vi har hjulpet mange store virksomheter modernisere sin IT-drift i skyen. Vi har dybdekompetanse på alle av Microsofts sikkerhetsprodukter og vet hvordan løsningene best settes opp for å fange opp og avverge trusler på tvers av enheter, identiteter, apper, e-post og skyer. Dette uten at brukeropplevelser forringes eller at produktiviteten går ned.

River Security

Det norske sikkerhetsselskapet River Security tilbyr programvare og tjenester som overvåker og lar deg beskytte alle dine publiserte digitale flater. Selskapets attack surface management tjeneste skanner uavbrutt de flatene som en angriper kan tenke seg å gå etter, og dette leveres sammen med et lag kompetente penetrasjonstestere som kontinuerlig jobber med din angrepsflate. Kombinasjonen gjør at sårbarheter og hull kan avdekkes før ondsinnede aktører utnytter dem, og du får varsler om prioriteringer på hvilke hull som fortløpende bør tettes. En slik kombinasjon er viktig i moderne infrastrukturer der nye tjenester og kode publiseres daglig og ukentlig. Med River Security får styret og ledelsen trygghet for at IT-sikkerheten er på et svært høyt nivå, og selskapets løsninger er tatt i bruk av mange av Norges største bedrifter.

Palo Alto

Palo Alto Networks er en global leder innen neste generasjons IT-sikkerhet og selskapet har et særlig sterkt fotfeste i sikkerhetstunge miljøt. Palo Altos ulike plattformer og løsninger sikrer alle typer løsninger på tvers av skyer, nettverk og endepunkter. Vi i Sicra har særlig fokusert kompetanse på Prisma Cloud som brukes til å innføre den beste sikkerheten rundt cloud-native applikasjoner på tvers av skyer. Vi har også god kompetanse på Cortex som automatiserer tidkrevende oppgaver og gir bedre evne til å fange opp og reagere på trusler, og ikke minst på porteføljen av Palo Alto brannmurer der vi har en av Norges mest erfarne team.

Vil du vite mer om hvordan vi kan bidra innenfor en eller flere av disse produktområdene? Fyll ut skjema under så tar vi kontakt.

Kan vi hjelpe deg?

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.