Sicra har ved inngangen til september vært i drift i tre år. Det har vært gode år. Veksten har vært stor og fortjenesten tilfredsstillende. Til nå i år ligger vi an til å levere 20 prosent bedre enn et svært sterkt fjorår. Vi er stolte og takknemlige. Den største gleden er de mange hyggelige tilbakemeldingene vi får fra medarbeidere, ektefeller, kunder og samarbeidspartnere. I Sicra er det meste i orden om medarbeiderne er stolt av sine kolleger, kundene godt fornøyd, og prosessene enkle.

Kompromissløs på kvalitet

Vi står stødig og tilnærmingen «Bare Flinke Folk» tas godt imot. Vårt mål er et selskap hvor omdømmet og etterspørselen drives av gode kunde- og medarbeider­opplevelser. Det betyr at vi verdsetter erfaring, relevant kunnskap og faglig nysgjerrighet. Vi har en kompromissløs holdning til kvalitet og faglig utvikling. Sicra jobber tett med dyktige venner i bransjen, og opplever at slike ressursnettverk ofte presenterer effektive løsninger og rett ressurs til rett tid. Det gir tillitsfulle samarbeid med kunder og langsiktig god utvikling.

Vil ha flere flinke folk

Stor pågang gjør at vi trenger mer kapasitet. Er du faglig nysgjerrig, har minst ti års erfaring fra IT i større virksomhet, og høye faglige ambisjoner, vil vi gjerne snakke med deg. Dette har også vært et viktig motiv for å investere i en relansering av www.sicra.no . Det er en viktig kommunikasjonskanal for oss både for rekruttering av kunder og nye medarbeidere.

Ny nettside og justering av grafisk profil har to hovedformål:

–           Dele relevant innhold med våre kunder

–           Vise at vi er en god arbeidsplass for dyktige og drevne fagfolk

Som fagnerder er vi ikke så glad i store bokstaver. Våre rådgivere på markedssiden har strevd med å få oss til å være bekvemme med å si noe pent om oss selv. Vi er mer komfortabel, og veldig stolt over, fine ord fra mange kunder som har hatt noe hyggelig å si.  Vi er svært fornøyd med vår nye drakt, og håper de nye sidene representer oss på en god måte, og at dere vi jobber sammen med kjenner oss igjen.

Takk for tre gode år. Vi gleder oss til reisen videre.

Stig Valderhaug på vegne av 11 andre flinke folk

Våre spesialister

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Kontakt oss

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.