1. september feiret Sicra fem år. Det har vært en spennende reise. Fra en start med fire konsulenter i 2016, er vi nå blitt 18 medarbeidere og en forventet omsetning rundt 50 millioner i 2021. Vi har levert tjenester til om lag 170 virksomheter, og en god andel av disse er regelmessige kunder. Vi går inn i vårt sjette driftsår med utviklende oppdrag, god trivsel og sunn økonomi.

Det er er noe eget å se tilbake på det som er bygget med egen innsats. Sicra er et felleskap, og uten de som tidlig tok eierskap og ble med å bygge, ville ikke noe av det vi er i dag vært mulig. For meg som leder har det vært en anledning til å realisere noen tanker og erfaringer om hvordan et kompetansemiljø bør utvikles. Det å se det blomstre, og se nye flinke kolleger ta eierskap til ideene, felleskapet og trives, er kanskje den flotteste bursdagspresangen.

Vi må lære noe nytt hele tiden

Disse fem årene preges av reisen til skyen, digitalisering og IT sikkerhetsutfordringer, og vi har utviklet oss underveis med endrede behov. Mye kompetanseutvikling skjer i spennende oppdrag, men også gjennom egentrening, kursaktivitet og rekruttering. Vår modell krever 10 års enterprise erfaring og relevant faglig spissing for ansettelse. De siste årene har vi lagt vekt på å utvikle oss innen IT-sikkerhet. Det er en stor del av agendaen for alle konsulenter, men med ulik spesialisering. Vi har tatt opp F5, Splunk og Palo Alto, i tillegg til eksisterende Microsoft og Citrix kompetanse. Noen nye rekrutteringer er planlagt og nye spesialiseringer vurderes.

Vi beholder våre flinke fagfolk

Vi er stolt av vi har mistet kun en medarbeider i disse fem årene. I et marked preget av stor utvikling og kamp om ressursene er det sjelden kost. For kundene våre betyr det stabilitet og at opparbeidet kunnskap om den enkelte kunde ikke mistes underveis. Internt tar vi det som et tegn på at vi har lykkes å sy sammen noen av de tingene som skal til for at kompetansemedarbeidere trives. Denne miksen er vanskelig å kopiere, og gir gode muligheter for fortsatt utvikling

Løsninger for nye arbeidsdager

Det siste halvannet året har vi alle levd i skyggen av en pandemi. Den er på ingen måte over, men sakte er verden i ferd med å normaliseres. Noe av arbeidsmønsteret fra perioden vil bestå, og synet på hva en arbeidsplass er, er nok permanent endret. Dette setter også nye utfordringer for arbeidsgivere. Trygg og enkel aksess til virksomhetens løsninger fra «overalt», beskriver godt vårt hovedområde. Vi vet det er mye gjenstående arbeid å gjøre på dette.

Vi er en del av et stort økosystem

Underveis har vi også utviklet et stort økosystem av venner i bransjen, og nye kommer stadig til. Erfaring tyder på at samarbeidende spisskompetanse, ofte leverer både bedre og raskere enn den som hevder å kunne alt. Det er et privilegium å få lov å fokusere og bli dyktig på et område. Derfor trives vi godt som en nisjevirksomhet for spesialiserte konsulenter. Det å ha det bra på jobben var en drivkraft bak etableringen av Sicra, og er fortsatt viktig for oss.

Feiring og gjensynsglede

Vi feiret femårs-dagen noen dager på forskudd. Vi brukte anledningen til å samles på en restaurant i Oslo med våre +1 og nærmeste samarbeidspartnere. Det var første gang alle var fysisk samlet siden desember 2019. Det var fantastisk å se alle igjen.

Vi vil gjerne takke våre kunder og forbindelser for alle muligheter og gode opplevelser i disse fem årene. Vi gleder oss til å se hva de neste fem bringer

Våre spesialister

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Kontakt oss

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.