Kunde: Techstep
Sektor: Privat

Spesielt inn mot sikkerhet og 5G er Sicra helt fantastiske å ha i ryggen. Det er den typen folk man bare stoler på, og de har vist seg tilliten verdig mang en gang. Det blir en glede å fortsette samarbeidet med dem når Techstep fortsetter å ekspandere ut i Europa

John Olve Andersen, innovasjonssjef i Techstep

Techstep er et ledende selskap innen Managed Mobility Services, som inkluderer leveranse av state of the art mobilteknologi for arbeidslivet. Løsningene deres forenkler utfordringer knyttet til livssyklushåndtering av enheter, integrasjon, programvareutvikling og informasjonssikkerhet, og bidrar til at folk jobber smartere, mer effektivt og mer bærekraftig.

På kundelisten står store navn som DNB, Aker Biomarine, Equinor, Statnett og Norwegian. Med hjelp av Techsteps teknologi flyttes flest mulige operasjoner over til mobile enheter. Per i dag er det rundt 2,2 millioner enheter som på ulike måter er under Techsteps kontroll.

Iblant jobber Techstep med modige kunder som ønsker å ta store og raske steg over i nye arbeidsmetoder og arbeidsrutiner – for eksempel med innføring av Single Sign On på flest mulig applikasjoner og implementering av nye sikkerhetskonsepter. Det innebærer ofte utfordrende og svært tekniske oppgaver, som krever ekspertise og kompetanse av det sjeldne og smale slaget. Da tar det ikke lang tid før telefonen ringer hos samarbeidspartner Sicra:

– I løpet av dagen har Sicra en alternativ løsning på plass for oss, til tross for at våre egne folk er tomme for løsningsforslag og har konkludert med at «dette går ikke». Dette har gjentatt seg mange ganger, så det er rett og slett rått å jobbe med så kompetente folk som Sicra.

Det sier innovasjonssjef i Techstep, John Olve Andersen. Han har hatt Sicra med seg på laget på en rekke prosjekter, og kan fortelle at også Techsteps kunder og leverandører lar seg imponere av samarbeidspartneren:

– Når Sicra presenterer seg selv og løsningene sine i møter, oppstår det ofte lavmælt mumling rundt bordet. «Hvor er det du har fått tak i disse folkene her, dette må jo være det beste av teknologikonsulenter i Europa», har jeg fått høre flere ganger.

Ryggdekning hele veien

Kundene til Techstep kommer inn med ulike forutsetninger. Noen selskaper jobber fullstendig lokalt og har en lang reise foran seg på å bli skybaserte og jobbe via mobile enheter, andre er mer hybride og har én fot i hver leir, mens de fleste av kundene deres jobber hundre prosent skybasert allerede. Det unike er at Sicra har det faglige nivået inne til å dekke opp alle disse tre kategoriene, hevder Andersen:

– Spesielt inn mot SSO, sikkerhet, 5G og privat 5G-nett er Sicra helt fantastiske å ha i ryggen. Det er den typen folk man bare stoler på, og de har vist seg tilliten verdig mang en gang. Det blir en glede å fortsette samarbeidet med dem når Techstep fortsetter å ekspandere ut i Europa, avslutter innovasjonssjefen.

Her kan du lese mer om hvilke tjenester Sicra tilbyr.

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Kontakt oss

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.