Lars Petter Hosøy, Sicra.

Lars Petter Hosøy

Partner / Seniorkonsulent

Sammendrag

Lars Petter Hosøy er løsningsarkitekt og partner i Sicra, og har spesialisert seg på autentisering og sikkerhet, zero trust og bruk av identitet som den vesentlige bæreren for å oppnå god sikkerhet. Lars Petter er sterk tilhenger av å fase ut tradisjonelle nettverk til fordel for moderne skybaserte løsninger, med identitetshåndtering via Azure AD og skybasert endepunktsikkerhet. Lars Petter har en omfattende bakgrunn fra sentral IT i Visma-konsernet der han har hatt rollen som infrastruktur-arkitekt, og har opparbeidet seg omfattende dybdekompetanse innenfor nettverk og infrastruktur. Han har også kompetanse på applikasjonsleveranse og ADC-teknologi som NetScaler, og har en spesiell interesse for web-applikasjoner. Lars Petter har betydelig erfaring med Microsoft Azure, identitetshåndtering og Intune. Han jobber både med Windows- og Linux-plattformer og behersker scripting i begge miljøer, samt har kompetanse på VMware vSphere/ESXi, datasenterdrift og diverse lagringsteknologier. Lars Petter en analytisk anlagt og er sterk innen feilsøking og problemløsning. Han er vant til å tenke arkitektur, og hvordan man kan bygge bro mellom gammel og ny IT uten å åpne opp sikkerhetshull.

Fagområder
  • Klient-utrulling og sikkerhet

  • Microsoft hybride servermiljø

  • Citrix virtualisering

  • Nettverk

Sertifiseringer
  • Citrix Certified Professional - Networking

    Citrix

    Gjennomføringsår: 2016

Lars Petter Hosøy

Partner / Seniorkonsulent

Konsulent med eget gen for å finne årsaken til at noe ikke virker som det skal

Lars Petter har over 30 års erfaring fra IT-bransjen. Mye av karrieren til Lars Petter har vært dedikert til infrastruktur og sikkerhet. I nyere tid blir mye av denne kompetansen realisert i skyen.

Størrelsen på selve miljøet er ikke så viktig, samhandlingen med kunden er viktigere for ham.

– De beste oppdragene er der man jobber tett sammen med kunden. Både kunde og konsulent bidrar med den nødvendige kompetansen for å realisere løsningen.

Han elsker å bli satt på nye utfordringer, og finne de gode løsningene som del av et kompetent fagteam.

Lars Petter er en pedagogisk infrastrukturarkitekt som er god til å formidle. Han er dessuten sterk og analytisk i situasjoner der det haster å finne gode svar, og har et eget gen for å finne årsaken når noe ikke virker som det skal.

På privaten bor han i Eidsvoll med kona Gry og to døtre.

«Jeg har god erfaring med konsulenter fra Sicra. Med tung ekspertise har de vært viktige bidragsytere i utfordringer vi har hatt. Sicra har jeg erfart at tilbyr erfarne, flinke folk.»

Asbjørn Wetlesen, Orkla IT

KUNDEREFERANSER

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!