Det er hyggelig å se at denne tilnærmingen mottas godt av markedet, og gir gode resultater. Markedet liker hva vi står for. Våre konsulenter er etterspurt, og de er til tider fullbooket. Derfor ønsker vi alltid å komme i dialog med de dyktigste seniorkonsulentene i vår bransje.

Oppdragene varierer, men noen stikkord er

«Den nye digitale arbeidsflaten»
Identitet og aksess
ADC og nettverk
Trygg applikasjonsleveranse i hybride miljø
Public cloud
«Secure by design»
Om livet i Sicra

Carl Bretteville

«Etter å ha jobbet med IT-sikkerhet i over 30 år er jeg nok så paranoid som man bør være. Derfor er det så givende å kunne jobbe med arkitektur for sikkerhet i skyer, og hjelpe kunder ta trygge valg.»

I korte trekk handler mye om problemløsning, design og analyse. Vi jobber ofte med løsninger fra Microsoft og Citrix, og har også valgt å bygge opp kompetanse på F5, VMware NSX Advanced Load Balancer samt andre relevante løsninger innen vårt virksomhetsområde. Vår tilknytning til produsentene er pragmatisk og fokus er på relevante løsninger.

Dette er viktig i et marked preget av endringer og omskifting. IT er en kritisk komponent når kommuner og fylkeskommuner endres, og store virksomheters marsj mot skyen gir faglige utfordringer og interessante prosjekter.

Vi er stolte av oppdragsgiverne våre og prosjektene vi jobber sammen med dem på. De siste månedene har vi løst oppgaver sammen med noen av disse virksomhetene:

Og mange andre. Det som er gøy er at oppdragene står i kø. Vi trenger nye kolleger, og fort.

Om livet i Sicra

Lars Petter Hosøy

«Jeg jobber sammen med de beste kollegaene jeg noensinne har hatt. Det er ikke tull at vi bare har flinke folk, og vi heier hverandre frem»

Interessert i å jobbe for Sicra?

Send oss en melding gjennom kontakskjemaet under, eventuelt ta kontakt med Thomas eller Stig direkte