Han har vært i IT roller siden 1991 og har spesialistkompetanse knyttet til IT-infrastruktur, med spesielt vekt påstørre sentraliserte driftsløsninger. Disse kjennetegnes av høye krav til ytelse og tjenestetilgjengelighet. Roar har erfaring fra mange større installasjoner i offentlig og privat sektor og hans brede bakgrunn gjør at han like gjerne kan benyttes i rådgiver- og arkitektroller som i teknisk utførende roller.

Noen av de største kundene i Norge, med store og virksomhetskritiske systemer, benytter i dag Citrix-løsninger designet og installert av Roar. Han har gode sosiale evner som gjør at han enkelt skaper relasjoner til kunde og forstår utfordringer og krav. Roar har i mange år samarbeidet med Nearshore/Offshore miljøer og er god til å håndtere globale/kulturelle forskjeller og de utfordringer dette bringer med seg.

Han bekler alle roller fra arkitektur, implementasjon og ytelsestesting til problemløsning. I tillegg har han ofte hatt rollene rådgiver og primær designer/utførende konsulent i sine prosjekter og er derfor også vant til å ta overordnet ansvar. Roar arbeider godt både selvstendig og i team.

Våre spesialister

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Kontakt oss

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.