Sicra.no er en viktig kanal for Sicra. Potensielle kunder finner oss gjennom søk, og vi deler erfaringer og kunnskap som vi håper bidrar til dugnaden om å øke samfunnets kompetanse på cybersikkerhet spesielt. Paul Omar er derfor vår nye webredaktør.

Med 7000 sidevisninger i årets to første måneder av 2024 ser vi at Sicra.no har potensiale. Vi skriver ved siden av andre oppgaver, og det har derfor blitt litt tilfeldig når vi publiserer innhold.

Paul Omar vil hjelpe oss med å sikre kvaliteten på tekster og bidra til at vi publiserer jevnere. Han vil deriblant opprettholde publiseringskalenderen og gi de ansatte råd om skriving.

Paul Omar har en MA i retorikk og språklig kommunikasjon fra Universitetet i Oslo. Hans masteroppgave om dataspill som tekst, illustrerte at han hadde særinteresse for teknologi og en spesialkompetanse på tekst som var attraktivt for Sicra AS å få tak i.

Med en bakgrunn som samfunnsdebattant har han også lang erfaring med å skrive tekster rettet mot offentligheten.

Vi oppdaget Paul Omar da han deltok i en NRK-artikkel om unge uføre som ikke kommer inn på arbeidsmarkedet. Da vi tok et møte med han i februar oppfattet vi han som en skrivefør og ressurssterk person.

Vi har derfor startet et samarbeid som vi håper vil gi bedre innhold for våre lesere og gode resultater for Paul Omar og Sicra.

På fritiden liker han å spille dataspill, delta i samfunnsdebatten og se på japansk animasjon. Han liker også å trene og gå turer i Oslomarka. «Det hjelper meg å få kickstarte hjernen», sier han.

Vi ønsker han hjertelig velkommen til Sicra!