Nettverksmann med tung sikkerhetsbakgrunn

Ørjan er utdannet ved NTNU hvor han har en mastergrad i kommunikasjonsteknologi med spesialisering innen IT sikkerhet. De siste 10 årene har han arbeidet for Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS). Det er et norsk statlig forvaltningsorgan med ansvar for å levere fellestjenester til regjeringens departementer. Hos DSS arbeidet Ørjan med drift og vedlikehold av nettverk og IT-sikkerhetssystemer som Checkpoint, Ironport, Fireeye og F5 BigIP. Herfra har han eksempelvis relevant erfaring  som teknisk deltaker på DSS sin side, i prosjekt for å forbedre e-postsikkerhet for å minimere risikoen for forfalskning av e-post til bruk i spam-kampanjer, svindel, spear-phishing o.l.

I Sicra vil Ørjan fokusere spesielt på F5 BigIP, og inngå i et fagmiljø som nå teller ni konsulenter med dybdekompetanse og lang erfaring på området. Han har også utviklerkompetanse og vil inngå i teamet som supporterer NGINX.

Foruten F5 spesifikk kompetanse og erfaring, har han utdannet seg innen Intrusion detection og perimetersikring. God kompetanse på Checkpoint FW1.

Sicra tar med dette et viktig steg videre i å bygge et tilsvarende ledende fagmiljø på F5 som vi i dag tilbyr på NetScaler/ Citrix ADC. Vi gleder oss over å få en ny dyktig kollega, og han går direkte ut i sitt første F5 oppdrag for en større offentlig virksomhet.

Våre spesialister

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Kontakt oss

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.