Vi har gleden av å ønske Karl Valle velkommen til Sicra. Karl er utdannet ved Forsvaret Ingeniørhøyskole og har 15 års sikkerhetserfaring.

Han brukte de første åtte år av karrieren på å sikre datasystemene i flere våpengrener i den norske hæren. Karl har bred erfaring med systemforvaltning på nettverk, og har jobbet mye med å rulle ut sikker infrastruktur for å støtte skjerpede sikkerhetskrav. Før Sicra var han som senior sikkerhetskonsulent i Orange Cyberdefense.

Den faglige styrken er Palo Altos brannmurer og sikkerhetsplattformene Cortex og Prisma Cloud, Microsoft Azure, og Microsofts løsninger for endepunktsikkerhet. Han trives best når han får lov til å jobbe med utvikler-nær sikkerhet i cloud native applikasjonsutvikling, med praktiske oppgaver som ruting, eller når han får bryne seg på kinkige sikkerhetsfaglige utfordringer med feilsøking og problemløsing.

«Jeg har aldri vært i tvil om at det er sikkerhet jeg vil jobbe med. Jeg elsker en faglig utfordring og trives best når jeg får virke så tett opp til utviklingen og programmeringen som mulig.».

Lidenskapen på fritiden er å suse nedover fjellsida på snowboard sammen med samboer. På sommeren drar paret Norge rundt på sin motorsykkel av typen Triumph Trident 660.