Gullik Gjertsen har over 12 års lang fartstid innenfor salg, konsulentvirksomhet og forretningsutvikling innenfor IT-sektoren. De fire siste årene har han jobbet som salgssjef hos Crayon. Nå bringer han denne spisskompetanse inn i Sicra.      

Han vil innta rollen som salgs- og teamleder. I denne rollen vil han fungere som en administrativ støtte for et team av dyktige konsulenter.   

Gullik tar seg av forretningssiden, slik at konsulentene kan konsentrere seg om det de er gode på. Å levere gode IT-løsninger til kundene.   

Han vil deriblant sørge for at konsulentene har en forutsigbar arbeidshverdag og at de blir plassert der det er mest behov for dem. I tillegg vil han sørge for at konsulentene har framtidige oppdrag å gå til.  

Gulliks praktiske erfaring innenfor IT gjør at han vet hvilke konsulenter som er en god match for hvilke kunder. Vi tror Gulliks erfaring og gode humør vil bidra til gode kundeopplevelser hos Sicra.  

På privaten er Gullik et sommermenneske som liker golf og båtliv. Vintermenneske er han ikke, eller som han sier selv «Jeg er født med ski i garasjen!».   

Sicra ønsker Gullik velkommen!