Beslutningsunderlag fra Splunk

Sicra’s fagmiljø innen Reverse Proxy/ Application Delivery Controller jobber ofte i situasjoner hvor disse enhetene er en sentral del av sikkerhetsarkitekturen. Det er et naturlig sted å hente ut logg-informasjon om status og mulige sikkerhetshendelser. På bakgrunn av dette har vi besluttet å utvide vårt fagmiljø med mer logg-kompetanse.

Flere kolleger utdanner seg og labber på logging, og vi er derfor glade for at Erik kommer inn som en erfaren ressurs på området. Han har flere års erfaring med Splunk fra tidligere arbeidsgiver, og har vært sentral i oppbyggingen og videreutvikling av dette miljøet. Her har hans fokus vært på å bearbeide kildedata, og presentere dem i et format som ledelse og kolleger kan aksjonere på.

Erik har lang erfaring innen offentlig IKT og prosjekter. Ved siden av fagområdet Splunk, har han god kjennskap til Microsoft-teknologi. Han har også lang erfaring med verktøy som Ipswitch WhatsUp Gold og Solarwinds Kiwi syslog. Erik evner å jobbe selvstendig, analytisk og strukturert. Han deltar regelmessig på webinarer ol. relatert til Splunk og sikkerhet for å stadig utvikle seg innenfor spesialområdet sitt.

Erik er ellers en friluftsmann som liker å gå lange turer med sekk på ryggen, og gjerne i kombinasjon med sin andre hobby fotografering. Han starter i oppdrag for en større offentlig kunde nå i januar.

Våre spesialister

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Kontakt oss

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.