Endepunktene, eller de forskjellige klientene, som vi bruker for å aksessere data, må i større grad enn tidligere sikres, kontrolleres og administreres. I Sicra har vi fagkunnskapen som skal til for å gjøre dette på en sikker og god måte.

Uansett type enhet vi bruker, enten det er en PC, et nettbrett, en smarttelefon eller en virtuell klient i skyen, så er det viktig å kunne administrere klientene med verktøy.

I Sicra arbeider vi med klient-arbeidsflaten fra fysiske enheter til tradisjonelle Citrix- og rene Microsoft Desktop-as-a-Service-løsninger (DaaS), håndtert gjennom Zero Trust-metodikk. Vi benytter også ofte Microsoft Endpoint Manager, som er en enhetlig administrasjonsløsning med Microsoft Intune og Microsoft Configuration Manager i våre prosjekter, og har god og inngående kjennskap til operativsystemer som Windows 10/11, Windows Server 2019/2022, iOS og Android. 

For å sikre klientene bruker vi verktøy fra Palo Alto, Microsoft og Citrix. Men kanskje enda viktigere: Vi sørger for en helhetlig sikkerhetstankegang og bruker rammeverk fra NSM, NIST og erfaringsbasert «best practice» innen klientsikkerhet.

Essensen i vårt arbeid innen sikker arbeidsflate er å levere en plattform som er enkel i bruk, lett administrerbar og enkel å automatisere og skalere. 

Roar Brevik i Sicra.

Sicra er flinke til å finne løsninger, de er proaktive og følger oss opp kontinuerlig. Vi er veldig fornøyde med jobben de har gjort for oss

Stian Brustad, Manager for public cloud i Azets

KUNDEREFERANSER

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

VÅRE SPESIALISTER

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Få hjelp til å ta gode valg

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.