Etter knappe 3 måneder i drift har vi oppnådd status som Citrix Virtualization Specialist. Det er en status vi er meget stolte av, og må vel nesten regnes som en rekord i det norske markedet.

I Januar 2015 lanserte Citrix spesialist programmet som skal synliggjøre partnernes dedikasjon, kompetanse og fokus innen Citrix porteføljen. Vi satt oss tidlig et mål om å få spesialiststatus først innen området virtualisering, som i praksis betyr innen områdene XenApp og XenDesktop. Kravene var tøffe for et lite selskap da man trenger riktig type og antall sertifiseringer både på konsulenter og selgere, samt å bestå en praktisk prøve som går over flere dager.  Videre må det gjennomføres godt gjennomførte prosjekter som gir verdiskapning hos våre kunder.

Hvorfor er spesialisering viktig for våre kunder ?  Den enkleste måten å forklare hvorfor spesialiseringen er viktig er å sammenlikne med lege bransjen; Nevrolog er lege med spesialisering på sykdommer i nervesystemet, kirurger er spesialist på operasjoner, mens kardiologer er leger spesialisert på hjerter og sykdommer i hjertet. Har du hjerteproblemer er det bedre å gå til en kardiolog enn en allmennlege.

Citrix er et viktig fokus område for Sicra, som benytter XenApp og XenDesktop for trygg leveranse av virksomhetskritiske applikasjoner.  I hovedsak har våre senior konsulenter erfaring fra enterprise miljøer, der infrastrukturen og applikasjonene ofte er komplekse og sammensatte. Det gjør at vi må ha en dybdeforståelse på historiske løsninger, og klare å sette dem opp i et perspektiv hvor vi kan modernisere applikasjonsleveransen uten å kompromittere stabiliteten eller sikkerheten. I det siste har vi levert flere vellykkede XenApp prosjekter på XenApp 7.11.

Veien videre er å spesialisere oss ytterligere, og forbereder oss derfor på området nettverk. Per 1. januar 2017 styrker vi Netscaler teamet med en erfaren Netscaler konsulent, så det blir naturlig å få vår kompetanse bekreftet med en Network Spesialist status.

Vil du vite mer om hvordan vi kan bistå deg, kontakt oss gjerne her.

Våre spesialister

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Kontakt oss

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.