At Sicra nå blir med i Palo Alto Networks’ PSDP-program er en tillitserklæring og en anerkjennelse av sikkerhetsarbeidet som gjøres av våre dyktige konsulenter.

Palo Alto Networks har som mål å ha rundt 100 partnere i verden som skal ha fokus på høyt kvalifisert og sertifisert teknisk personell knyttet til deres sikkerhetsplattform. Dette er utvalgte partnere som har fokus på kompetanse, og som har konsulenter som kan vise til referansecaser hvor sikkerhetsplattformen er tatt i bruk på en god og omfattende måte.

Nå er Sicra, som ett av få selskaper i Europa og det første i Norge, valgt ut til å være med i Palo Alto Networks’ Professional Service Development Program (PSDP).

Det at vi har blitt valgt til PSDP-partner er en tillitserklæring. Vi ser en dreining i markedet mot at det etterspørres mer og mer kompetanse, og PSDP-statusen tror vi er med på å styrke Sicra som en rådgivende sikkerhetspartner.

Helt konkret betyr PSDP-statusen at alle prosjekter blir levert med de sertifiseringer og kompetansen som kreves, uavhengig av hvem kunden har som forhandler, samt at alle oppdrag blir kvalitetssikret, fra oppstart til sluttevaluering, i henhold til krav og anbefalt oppsett fra Palo Alto Networks.

Sicra har vært med i dette programmet fra tidlig beta i august 2021 og har allerede levert større kundeprosjekter.

For oss betyr PSDP-programmet at kunden får mest mulig igjen fra investeringen, samt at rådene som gis er basert på høy kompetanse fra sertifiserte sikkerhetsarkitekter.

https://www.paloaltonetworks.com/services/psdp-partners/emea.html

 

Våre spesialister

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Kontakt oss

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.