De fleste misliker å bli solgt til av aggressive selgere, men det forhindrer ikke at vi gjerne vil kjøpe produkter og tjenester vi som kunder ser oss tjent med. I Sicra tror vi at en god kundeopplevelse starter med tilgang til god og relevant informasjon, som kunden selv søker frem når behovet oppstår. Det er det vi ønsker å oppnå gjennom Sicra.no. I en hektisk hverdag skriver vi artikler og deler informasjon som vi håper er relevant. De kommer ikke så jevnt som vi skulle ønske, men vi skriver når vi har tid og inspirasjon.  Vi håper at artiklene demonstrerer praktisk innsikt i relevante utfordringer, og at dette kvalifiserer oss som en mulig samtalepartner. Mange av våre nye kundeforhold starter med at vi har skrevet noe om en problemstilling som gjenkjennes, og en god dialog innledes på bakgrunn av dette.

Bare flinke folk

«Sicra – Bare flinke folk» uttrykker overordnet strategien vi ble enig om for seks år siden. Det finnes mange større konsulentselskaper enn oss, og det er mange flinke folk i IT bransjen. For å oppnå det arbeidsmiljøet og kundeopplevelsene vi ønsket, ville vi bygge et lag av spesielt flinke folk som også hadde erfaring fra komplekse miljøer. Vi ansetter dermed ikke så ofte og kun når vi finner folk som vi mener passer inn i et slikt miljø. Våre hovedmål er å være en god arbeidsplass for slike konsulenter, og en samarbeidspartner som leverer god verdi. Vekst og finansiell suksess er dermed underordnet, og det er interessant å observere at modellen også har skapt sunn vekst og stabile medarbeider- og kundeforhold.

Omtale fra kunder og partnere

En spesiell takk rettes til kunder og partnere som har tatt seg tid til å dele deres opplevelse med oss. Ros fra våre kunder og samarbeidspartnere henger høyt, ganske enkelt fordi dette er fasiten på om vi leverer på ambisjonene. Vi tror ny forretning og tilgang til gode ressurser drives av gode opplevelser for medarbeidere og kunder. Sicra jobber også med en del kunder som av ulike grunner er forhindret for å dele slik informasjon, og setter følgelig ekstra stor pris på de som har muligheten og har tatt seg tiden. Tusen takk! Vi er veldig stolte av kundeopplevelsene som deles her.

Veien videre

2022 ser ut til å bli et nytt godt år med god utvikling. Vi har investert mye i fornyelse og vedlikehold av kompetanse, og etter å ha sittet i pandemisk isolasjon et par år er vi nokså liberale med kurs- og seminardeltagelse for våre. Jeg deltok selv nylig på Nordic Cyber Summit i København, og det var veldig inspirerende å få ta del i spennende nordiske virksomheters erfaringsdeling. Ideene som myldrer frem i møte med andre mennesker er vanskeligere å finne på videomøter. Slik er det bare.

Vi signerte nylig med medarbeider 21 og planlegger mer av det samme for 2023. Vi har funnet en modell som gir arbeidsglede og mening, og trives godt med kundene vi jobber nært med. Det har ikke manglet på friere hverken i år eller tidligere år, men det er en egen tilfredsstillelse i det å leve ut det man tror på. Vi seiler derfor videre på egen kjøl, og gjerne i samarbeid med andre flinke folk. Vi har liten tro på at en leverandør alene sitter med all nødvendig kunnskap, og synes ofte vi finner de beste svarene i samarbeid med andre. Spesielt innen komplekse områder som cyber burde det være mer samarbeid og erfaringsdeling.

Selskaper som eksempelvis er flinke på juss og metodikk, har ikke nødvendigvis den oppdaterte tekniske spisskompetansen som er grunnlaget for senere analyser. Det krever at man faktisk jevnlig jobber med den teknologien som analyseres. Svikter datainnsamlingen i presisjon gir det svake analyser og feil beslutningsunderlag, noe vi har sett flere eksempler av. Vi lever dessverre i en tid hvor det ikke er rom for omtrentlighet.

Vi takker våre kunder for tilliten og samarbeidspartnere for samspillet. Vi håper at innholdet vi produseres er til nytte. Om du ønsker et lite varsel når det kommer noe nytt, er det enklest å følge oss på LinkedIn. Trykk her Sicra AS

Våre spesialister

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Kontakt oss

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.