Sicra består av «Bare flinke folk», og nå skal vi ha flere. Ikke mange, men noen få virkelig gode. Du som søker bør:

  • Kunne levere på det høyeste sjiktet innen kompetanse på IT-infrastruktur
  • Forstå at det som gir spennende oppdrag er anbefalinger fra kundene du har i dag
  • Ha nedslipte albuer og trives i et miljø der solidariteten er høy, og de faglige diskusjonene er både morsomme og lange
  • Like å plukke opp der andre har gitt opp

Les hva tre av våre ansatte mener:

Beste yrkesvalget han har tatt

Fornøyd med den unike kulturen

«Kona takker meg for at jeg startet i Sicra»

10 Fornøyde kunder

Vi har bedt noen av våre kunder gi en kort kommentar om hvorfor de jobber med Sicra. Her er kortversjonene:

Arild Skullerud, Serverarkitekt VPS:

 «Vi bruker Sicra når vi behøver trygg utførelse av større oppgaver som krever spesialkompetanse, som en migrering. Det er gull å kunne leie inn eksperter på kort varsel, og oppgavene utføres raskere enn om vi skulle måtte sette oss inn oppgaven selv.»

«Sicra er flinke og vi får alltid tilgang til høy kompetanse. Det er trygt å ha en leverandør som vi vet alltid leverer. De ansetter bare seniorkompetanse, og kunnskapsmessig er alle i det øvre sjiktet. Jeg har forholdt meg til IT-konsulenter i 20 år, og kan trygt si at dette er de beste av de beste. Både i hva de kan, og hvordan de tilbyr sine tjenester.»

Roger Pedersen, Løsningsarkitekt Drammen IKT:

«Sicra er alltid tilgjengelige, og er et trygt valg som alltid leverer. Det er en stor fordel at Sicra har en stor kundeportefølje der de daglig håndterer komplekse utfordringer. De setter seg raskt inn i problemer, har mye beste praksis å by på, og løser derfor oppgaver raskere enn de fleste.»

Thomas Sagen, IT sjef GK Gruppen:

 «Sicra er blant de få som virkelig kan Citrix og Netscaler. De har unik kompetanse, og vi er alltid fornøyd med hva vi får. Jeg har selv jobbet som konsulent, og vet at spesialistkompetansen til Sicra ikke vokser på trær. Vi har tillitt til de, og vi vet at de alltid leverer.»

Sicra jakter noen få konsulenter som er veldig gode. Les mer om dette her

Harald Ketilsson, IT sjef Glitre Energi:

 «Jeg leder en veldig kompetent organisasjon og det er ikke ofte vi leier inn konsulenter. Når vi først gjør det, henter vi kun de som er best i markedet. Sicra har tre konsulenter som tilfører stor verdi når vi behøver hjelp på områder som Citrix, sikkerhet og tilgangskontroll, og endringer i klientmiljøet.»

«Det spesielle med Sicra er at de bare har eksperter, og de er best på sine områder. De kommer med beste praksis og oppleves alltid som et trygt valg. Folka i Sicra har bevist gjennom mange år at de alltid leverer.»

John Olve Andersen, Direktør produktinnovasjon Techstep:

«Jeg har opplevd at Sicra har løst IT-problemer som den globale produsenten av teknologien selv ikke har evnet. Dette viser at fagkunnskapen er i toppklasse, og det tilhører sjeldenhetene å oppleve slike ting.»

«Sicra har flinke folk som har holdt sammen i mange år, og miljøet blant kollegaene virker å være veldig godt. Ledelsen i selskapet har gjort en fenomenal jobb med å få så mange flinke spesialister til å trekke i samme retning, og det er inspirerende å være med på samlinger der de diskuterer seg frem til beste løsning på kompliserte problem. I Sicra har de skapt en unik kultur. Det er inspirerende å følge dem.»

Sondre Andersen,  IT sjef Sandefjord kommune:

«Vi har en veldig flink IT-avdeling i kommunen, og bruker derfor kun konsulenter på de mest avanserte utfordringene. Vi leide inn Sicra i et prosjekt for å modernisere hvordan våre ansatte får levert sine arbeidsverktøy. Sicra kom anbefalt på nettverksteknologi, og de skrudde sammen ønsket løsning på budsjett og før fristen. Det var et trygt valg å bruke Sicra, og de har til de grader dybdekompetanse.»

Asbjørn Wetlesen, Senior Vice President Strategy Orkla IT:

 «Jeg har god erfaring med konsulenter fra Sicra. Med tung ekspertise har de vært viktige bidragsytere i utfordringer vi har hatt.  Sicra har jeg erfart at tilbyr erfarne, flinke folk.»

Frank Thingelstad, Teamleder COOP:

 «Jeg har jobbet med konsulentene i Sicra i over fem år, og bruker de fordi de har unik kompetanse på viktig teknologi i vårt nettverk. De leverer alltid kjempebra, og er eksemplarisk i forhold til både rådgivning og hvordan oppgavene løses. De er fleksible, stiller alltid raskt ved behov, og vi har ennå ikke kommet borti en utfordring som de ikke har klart å løse.»

Totto Befring, VP IT operations Wallenius Wilhelmsen:

«Sicra tilfører oss dybdekompetanse på nettverk. Vi har en spesialist inne som videreutvikler og designer beste praksis i et miljø som består av 130 kontor og flere tusen enheter over hele verden. Det beste med Sicra er at alt er ryddig og enkelt.»

Anders W. Røine, Fagleder Telemark Fylkeskommune

“- IT-avdelingene i Buskerud, Telemark og Vestfold fylkeskommune har god erfaring med konsulentene i Sicra over mange år. De bistår oss både med strategisk rådgivning og operativ utformingen av løsningene. Vi opplever det som en stor fordel at de kjenner oss, fordi de vet hvordan vi vil ha det. Konsulentene er svært selvgående. Vi gir dem et problem, og de løser det.

– Det er særlig positivt med deres høye kompetanse på sikkerhet og smarte bruk av nettverksteknologi. På Citrix NetScaler er de skrekkelig gode, og det er alltid deilig å ha kompetente konsulenter som stiller de riktige spørsmålene og alltid leverer riktig.

Ønsker du å vite hvorfor vi selv mener vi har en god arbeidsplass for flinke folk? Fyll ut kontaktskjemaet på denne siden så tar vi kontakt.

Arild Skullerud, Serverarkitekt VPS.
Arild Skullerud, Serverarkitekt VPS.

Våre spesialister

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Kontakt oss

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.