Kunde: Azets
Periode: 2022
Sektor: Privat

– Sicra er flinke til å finne løsninger, de er proaktive og følger oss opp kontinuerlig

Stian Brustad, Manager for public cloud i Azets

Azets leverer løsninger for regnskap, lønn, rådgivning og forretningstjenester, og har rundt 6.500 ansatte og mer enn 120.000 kunder i Norden og Storbritannia. Selskapet har i mange år hatt et godt samarbeid med Sicra, som har vært deres hovedpartner på Citrix.

Selskapet benyttet tidligere en tradisjonell Citrix-løsning basert på terminalservere, noe som ikke fungerer med offentlige skyplattformer. Samtidig hadde de en rekke tjenester som allerede kjørte i Amazon Web Services (AWS), og ønsket naturlig nok å få også Citrix-løsningene over i skyen.

Løsningen ble å sette opp terminalserverne («workerne») i AWS, mens selve Citrix Cloud kjører i Azure – en jobb som ikke nødvendigvis er helt rett frem.

–  Vi fikk veldig verdifull rådgivning fra Sicra. Vi fikk hjelp til å velge de rette løsningene og med overgangen fra tradisjonell Citrix-drift til Citrix Cloud, sier Stian Brustad, Manager for public cloud i Azets.

Verdifull seniorkompetanse

Prosjektet startet med en workshop der Sicra skisserte den beste planen for overgangen, en plan som forutsatte at det ikke skulle være noen nedetid.

Selve migreringsjobben ble gjort av Azets egen og svært kompetente IT-avdeling, men Brustad forteller at de har spart mye tid på at Sicra har gitt dem råd om hvilke Citrix-lisenser de trenger når de skal bytte fra on-prem til sky. Konsulentbistanden var spesielt nyttig i overgangsperioden der Azets begynte den tekniske implementasjonen.

– Det handler også om å ivareta den gode brukeropplevelsen for våre ansatte, og hvordan vi kunne flytte alt til skyen og uten avbrudd fortsette å presentere desktopene til de ansatte slik de er vant med, sier Brustad.

I tillegg til å bruke Sicra som fast samarbeidspartner på alt som har med Citrix å gjøre, leier Azets også inn seniorrådgivere til å hjelpe seg med det Brustad kaller «tekniske finurligheter» når det trengs.

– Sicra er flinke til å finne løsninger, de er proaktive og følger oss opp kontinuerlig. Vi er veldig fornøyde med jobben de har gjort for oss, avslutter Brustad.

denne siden kan du lese litt om hvilke tjenester Sicra kan tilby. Ta gjerne kontakt med en av våre konsulenter for en uforpliktende prat.

Våre spesialister

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.