Kunde: Advania
Sektor: Privat
Portrett-Raim

Det er godt å ha Sicra å spille på når arbeidsmengden er stor og tiden er knapp

Raïm Kornalijnslijper, leder for platform services i Advania

Advania er et IT-selskap som hver dag hjelper kundene sine med alle tenkelige problemstillinger innen IT. De leverer alt fra skytjenester, IT-sikkerhet, rådgivning, Citrix-løsninger, program- og maskinvare, til WiFi og servere. Selskapet har hele Nord-Europa som marked, og henvender seg til både privat og offentlig sektor.

For Advania er ingen utfordring for stor, men av og til kan det være lurt å koble på ytterligere ekspertise. Da stoler de på sin IT-supportpartner Sicra:

– Når det kommer til å sette opp og drifte store Citrix ADC-infrastrukturer, er Sicra uvurderlige som partner.

Det sier leder for platform services, Raïm Kornalijnslijper, som har jobbet tett med Sicra på Citrix-leveranser til kunder. For Kornalijnslijper og kollegaene hans er det spesielt to grunner til at Sicra-samarbeidet er viktig:

– Sicra er virkelig eksperter når det kommer til Citrix ADC, eller NetScaler som det het før. Den kunnskapen er unik og litt på siden av det vi selv driver med i Advania. I tillegg er det godt å ha Sicra å spille på når arbeidsmengden er stor og tiden er knapp, forteller han.

Bare flinke folk

Advania og Sicra har funnet en smart måte å samarbeide på med korte statusmøter hver andre dag, der de tar en fot i bakken på aktuelle problemstillinger. Men er det først en kunde der ute som er i trøbbel, er hjelpen aldri langt unna:

– Vi setter alltid kunden først, og står parat til å hjelpe til med IT-utfordringer. Kommer det opp problemer vi trenger ytterligere kompetanse på, har vi en 24/7-supportavtale med Sicra der hjelp garanteres innen to timer. Det gir oss en ekstra ryggdekning, forteller Kornalijnslijper.

Han nøler derfor ikke med å stille seg bak Sicras slagord «Bare flinke folk»:

– De folkene der, de er bare så utrolig smarte. Det er virkelig en supportpartner å stole på, avslutter Kornalijnslijper.

På denne siden kan du lese litt om hvilke tjenester Sicra kan tilby. Ta gjerne kontakt med en av våre konsulenter for en uforpliktende prat.

Våre spesialister

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Kontakt oss

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.