IMG_7837

Arnljot Seem

Senior Security Consultant

Sammendrag

Arnljot har bred kunnskap innenfor nettverksbaserte IT-løsninger, f.eks. server-maskinvare, nettverksoperativsystem, kommunikasjonsløsninger, sikkerhetsløsninger etc. Ledelses erfaring med veiledning og coaching av teknisk personell med dyp fag kompetanse, har også arbeidet som daglig leder. Den praktiske erfaringen dekker områder som systemanalyse, utarbeidelse av spesifikasjoner, evaluering av løsninger samt implementering, oppfølging og drift av små, mellomstore og store løsninger for varierte bruksområder. Erfaring med ledelsesarbeid, strategiutarbeidelse, budsjettering, produktutvikling etc. De siste 15 årene har fokus vært på nettverk og sikkerhet. Arnljot representerte Palo Alto Networks i en periode på to år, og etablerte deretter Netsecurity Oslo AS som et rent nettverk og sikkerhetsselskap hvor Palo Alto Networks porteføljen var et hovedprodukt. Kombinasjonen av teknisk kunnskap og forståelse virksomhetens merkantile mål er hans styrke.

Fagområder
 • Nettverk

 • Sikkerhet

 • Servermiljøer

 • Strategi

 • Systemanalyse

Kompetanse

Produsenter: Palo Alto Networks

Nettverk: Palo Alto Next Generation Firewall

Sertifiseringer
 • Firewall Configuration, PCNSE 7

  Palo Alto Networks

  Gjennomføringsår: 2012

 • Firewall Configuration, PCNSE 5

  Palo Alto Networks

  Gjennomføringsår: 2011

 • Firewall Configuration, PCNSE 4

  Palo Alto Networks

  Gjennomføringsår: 2009

Arnljot Seem

Senior Security Consultant

Brannmurspesialist med over 15 års erfaring med Palo Alto Networks

Arnljot har over 37 års erfaring innen nettverk og sikkerhet. Enkelte kunder har han arbeidet med i snart 15 år. Han liker å etablere og pleie de personlige relasjonene hos kunden. 

«Etter land tid i bransjen verdsetter jeg de gode kunderelasjonene jeg har bygd opp over tid». – Arnljot Seem

I Norge er Arnljot en av de første som fattet interesse for produkter fra Palo Alto Networks. I 2008 var han med å på å starte selskapets satsning i Norge. I dag har Palo Alto Networks blitt en markedsledende sikkerhetsleverandør. 

«Helt siden 2008 har jeg jobbet med brannmurene deres. Det kommer jeg nok til å fortsette med til jeg blir pensjonist».

I 2010 startet han Netsecurity i Oslo som var en av de første til å satse på Palo Alto Networks i Norge. Deretter var han senior sikkerhetskonsulent i Orange Cyberdefense.  

På fritiden dyrker han interessene for finmekanikk og gamle Porscher. I godt voksen alder solgte Arnljot og kona villaen i Bærum og flyttet til et småbruk i Akershus. 

«Der har vi prosjekter for en livstid».  

Hvis du trenger hjelp med neste generasjons brannmurer fra Palo Alto Networks, er Arnljot mannen å prate med.