Sicra skal være små og dyktige. Derfor ansattes kun fagfolk som er flere hakk bedre enn snittet, og de bør ha minst ti års erfaring. Lars Petter Hosøy angrer ikke et sekund på at han forlot trygge Visma, til fordel for en konsulenttilværelse.

– Jeg ble kontaktet av Sicra og syntes det hørtes ut som en spennende arbeidsplass. Jeg har aldri angret og har skutt gullfuglen når det kommer til valg av arbeidsoppgaver og kolleger, sier Hosøy.

Det eneste han angrer på er at han ikke valgte konsulentyrket før. Arbeidsdagen er variert, oppgavene er spennende.

– Jeg får løse kompliserte problemer for flere av landets mest spennende virksomheter. Den faglige nysgjerrigheten pirres daglig på mange felt. Det er gøy å få kombinere muligheten til å gå langt ned i den tekniske dybden, samtidig som kundene bruker oss som strategiske rådgivere, sier Hosøy.

I tett samarbeid med flinke kunder skapes tekniske muligheter som fornyer virksomhetsmodeller. Han er ikke i tvil om at det er smart å søke jobb hos Sicra, om de faglige ferdighetene er på plass.

 – Jeg jobber sammen med de beste kollegaene jeg noensinne har hatt. Det er ikke tull at vi bare har flinke folk, og vi heier hverandre frem, sier Hosøy.

Våre spesialister

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Kontakt oss

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.