God Jul og takk for 2019


En julehilsen fra oss i Sicra

God Jul og takk for 2019


En julehilsen fra oss i Sicra

Vil med dette ønske kunder, partnere og forbindelser riktig God Jul og Godt Nytt År, og benytte anledningen til å takke for et givende år. Vi har jobbet sammen med spennende oppdragsgivere i krevende oppdrag, skapt verdier for våre kunder og bygget ny relevant kompetanse.

I 2019 har vi jobbet mest med prosjekter hvor man moderniserer applikasjons-leveransen; Sikker tilgang og transport av applikasjoner og data fra der de produseres best, fra en sikker klient, med én identitet og kontekstbasert sikkerhet. Vi jobber ofte i DevOps orienterte miljøer, og har erfart at utviklere ofte har god verdi av å jobbe sammen med infrastruktur spesialister. Vi gleder oss også over gode samarbeid med andre dyktige selskaper, hvor vi kan utfylle hverandres kapasitet og kompetanse.

Det har vært et travelt år, og av og til har vi måtte takke nei til nye oppdrag for å ivareta etablerte kunder og partnere. Fornøyde medarbeidere og kunder er viktigere for oss enn det meste annet. Oppdragsmengden medfører at vi har planlagt å øke bemanningen noe, og vi tar oss tid til å finne de rette. Første nye medarbeider kommer om bord i mars, og deretter blir det en eller to til i 2020. Vi gleder oss over at vi tiltrekker oss flinke folk, som liker vår litt utradisjonelle tilnærming til konsulentvirksomhet. Sicra handler ikke om å vokse raskest mulig, men om å ha en god reise sammen. Veksten ser ut til å bli rundt 28 % fra 2018, og det er vi svært fornøyd med.

Vår julegavetradisjon er at våre medarbeidere innstiller gode formål, så velger vi en som får en gave fra oss. Det er et beløp per medarbeider, så gaven vokser med Sicra. I år var det Stiftelsen Sykehusbarn som ble valgt. Stiftelsen gjennomfører prosjekter og arrangementer ute på sykehusene og i andre omgivelser for barn, deres familier og venner. Målsettingen for det de gjør er for å bedre forholdene for barna, spre glede, oppmuntring og skape positive øyeblikk i hverdagen.

Takk for mange gode opplevelser i 2019, og de beste ønsker for julen og 2020 fra oss i Sicra.