Denne uken fikk vi hyggelig melding fra Dagens Næringsliv. Vi er på deres oversikt over DNGaseller for andre året. Å være DNGaselle innebærer at man har god og lønnsom vekst. Kåringen er basert på regnskapstall for 2020, som trolig vil bli stående som «Covid-året» i historiebøkene. Vi setter pris på anerkjennelsen, og er glad for at vi lyktes i å ta vare på arbeidsplasser, medarbeidere og kunder i en utfordrende tid. 2021 ser også ut til bringe vekst og god utvikling, og oppdragsmengden inn i 2022 er god.

Sakte vekst

Vår filosofi er å vokse sakte, det vil si at vi ansetter en om gangen og i et rolig tempo. Årsaken er at arbeidsmiljø og trivsel i Sicra er viktigere for oss enn vekst. Ved å vokse sakte sikrer vi oss at nye kandidater oppfyller våre behov, samt at de får tid til å forstå vår kultur og bli en del av gjengen. Rekrutteringsfilosofien er enkel. For å være kandidat til Sicra må man ha interesse for faget, læringsvilje, 5 års relevant erfaring fra større miljøer og høy realkompetanse. Rekrutteringsprosessen er også vår egen. Første intervju er med undertegnede for en gjensidig «bli kjent» samtale. Om det er grunnlag for å gå videre, har vi et konsulentintervju. Der møter man minst to Sicra-konsulenter, og hensikten er å gjøre en faglig avsjekk og å kjenne på personkjemi. Konsulentene har en avgjørende stemme i videre prosess. En samtale med vår mentale trener Mia kan også være en del av dialogen.

Å jobbe i Sicra er litt annerledes

Vi som startet Sicra gjorde det hovedsakelig for å lage en god arbeidsplass. Vi tok dermed noen utradisjonelle valg som vi har holdt fast ved. Ingen i Sicra har personlige økonomiske mål. Vi er mest opptatt av hva vi presterer som helhet. 50 % av driftsresultatet deles tilbake til medarbeiderne med en lik andel etter endt år. Fokus på gode opplevelser for medarbeidere og kunder, gjør at terskelen for å be en kollega om hjelp eller å dele erfaring og kunnskap er lav. Dette bidrar også til jevn ressursutnyttelse og lite overtid. Fornøyde kunder er stabile og vender tilbake. Vi har mest større kunder og dermed også gode faglige utfordringer. Vi lever ut våre verdier og gjør mye for at folk skal trives. Internklimaet måles jevnlig og anonymt med verktøyet OfficeVibe, og har det siste året ligget rundt 9 av 10 mulige i snitt.

Behov inn i 2022

Vi planlegger å rekruttere 2-4 medarbeidere i 2022. Det er ikke en kvote vi må fylle, men stillinger vi besetter om rett kandidat er tilgjengelig og interessert. Vi har flere typer profiler vi ser etter, og er mest opptatt av om kandidaten er rett. Sicra jobber hovedsakelig med IAM, applikasjonsleveranse og cybersikkerhet for større virksomheter, som enten er i cloud eller på vei dit. Produsenter som er relevante for oss er hovedsakelig Microsoft, F5, Citrix, Palo Alto, VMware (NSX) og Splunk. Vi er også litt annerledes i måten vi presenterer våre kolleger på. Du finner oss med full beskrivelse av kompetanse og erfaring på våre konsulentsider: https://sicra.no/konsulenter/

En litt annerledes organisering

I Sicra er vi opptatt av enkelhet, effektivitet og trivsel. Dette betyr også noe for hvordan vi tenker om videre vekst og organisering. Vi ønsker en flat organisasjon med enkel kommunikasjon, raske beslutninger og hvor alle blir sett. Vi tenker derfor en merkantil ressurs per ni konsulenter. Per i dag er det Thomas Eide og jeg som deler ansvar for kundeoppfølging, tilbudsarbeid og kontrakter. Vi har personaloppfølging av åtte konsulenter hver, og i løpet av 2022 vil vi dermed også se etter en merkantil ressurs. Vedkommende bør være faglig sterk, god og systematisk på oppfølging, gjerne ha et relevant nettverk og trives med å jobbe for felles mål.

Takk!

Vi takker Dagens Næringsliv for anerkjennelsen, og medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere for den hyggelige utviklingen. Om du er potensiell kunde eller kollega er du velkommen til å ta kontakt.

Våre spesialister

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Kontakt oss

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.