Sommerferien er snart her, og det gledes. Mange vil benytte anledningen til å reise relativt fritt igjen, og nyte sosial omgang med familie og venner. Batterier skal lades og minner skapes. Vi ønsker alle en fin ferie, og oppsummerer her litt om hva vi har bedrevet siden nyttår.

Investering i kunnskapsutvikling

I 2022 utvikler Sicra hovedsakelig på to områder; cloud og cybersikkerhet. For cloud har vi bygget mer kapasitet på Azure og AWS, og innen cybersikkerhet har vi gjort gode løft spesielt sammen med Microsoft og Palo Alto Networks. De to sistnevnte kombinerer vi med SANS utdanning av nye fire av konsulentene våre, for mer produsent-uavhengig kompetanseløft. Kombinert med vår sterke kapasitet på Identity and Access Magement (IAM) har dette gitt mange spennende oppdrag og relevant utvikling.

Cybersikkerhets-hendelser

Vi har vært involvert i både skadebegrensning, gjenoppbygging og preventivt arbeid. Trusselnivået er vedvarende høyt, og vi har også økt vår egen beredskap. Behovet i markedet er større enn tilgjengelige ressurser, og tidvis har vi måtte prioritere innsatsen. Nyutdannede kommer heldigvis til og større grad av automasjon i sikkerhetssystemer vil på sikt avhjelpe noe på ressurssituasjonen.

Vi tok konsekvensene av usikkerheten rundt personvern for Facebook og Google Analytics og avsluttet vår bedrifts-bruk av disse.

Nye kunder og nye oppdrag

Vi gleder oss alltid over å bli kjent med nye kunder. En utvikling dette halvåret er at vi har fått flere nye utover Østlandet. Spesielt på Vestlandet har det det kommet til flere spennende organisasjoner som har funnet spesialistkompetanse de har lett etter hos oss. Vi er fortsatt «hands-on» teknologer, men brukes også hyppig i rene rådgivningsoppdrag.

Ny sicra.no kommer

Vi jobber for tiden med en ny versjon av websidene våre. Tjenestemenyen vår har endret seg og blitt større. For å gi lettere oversikt har vi besluttet å fornye nettstedet med bedre struktur og informasjon. Vi opplever god interesse for det artiklene vi publiserer. Det ble totalt 37 161 unike sidevisninger i 2021. Det er dermed en viktig kommunikasjonskanal for oss.

God sommer!

Vi kan se tilbake på en god periode i en krevende tid. Som de fleste andre hadde vi våre runder med covid i løpet av våren, men med 100 % vaksinedekning greide de fleste av oss seg med en uke litt redusert. På tross av dette øker omsetningen med ca. 20 % i forhold til samme periode i fjor, og med positiv resultatutvikling. En sunn del av vår kapasitet er belagt for neste halvår, men vi holder oss med ledig reaksjonskapasitet. Vi er blitt 19 medarbeidere, og har et par ansettelser på planen for høsten. Vi vokser heller sakte og solid enn raskt. Hovedformålet for Sicra er fortsatt å være en god arbeidsplass for flinke folk, ikke å imponere finansmarkedet 😉

Vi samlet våre med ektefeller og partnere til Drøbaksfestivalen 17 og 18 juni. Masse god musikk, noenlunde vennlig vær og hyggelige mennesker. Det er godt å kjenne på en normal sommer igjen!

Vi vokser heller sakte og solid enn raskt. Hovedformålet for Sicra er fortsatt å være en god arbeidsplass for flinke folk, ikke å imponere finansmarkedet 

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!