-Hverken jeg eller kona har angret. Vi har det mye bedre fordi jeg fikk ny jobb. Tidligere arbeidsplass var god, men den nye er så veldig mye bedre.
Arbeidsoppgavene dreier seg rundt to av bransjens største megatrender: Sky og sikkerhet.

– Etter å ha jobbet med IT-sikkerhet i over 30 år er jeg nok så paranoid som man bør være. Derfor er det så givende å kunne jobbe med arkitektur for sikkerhet i skyer, og hjelpe kunder ta trygge valg.

Noe av det beste med Sicra er at alle er i samme båt. Overskudd fra årsresultatene deles likt mellom de som har skapt gevinstene, og det skaper et miljø der man spiller hverandre gode daglig.

– Det er ekstremt motiverende at vi belønnes for å hjelpe hverandre. Det er ekstremt sympatisk, og fundamentet som skaper et godt miljø for flinke fagfolk. Her jobber veldig dyktige mennesker som er genuint opptatt av hva kollegene driver med, og hvordan man sammen kan levere de beste kundeopplevelsene, sier Bretteville.

– Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag. Det er ikke tøys. Bare spør min kone.

Tror du folka våre smører for tjukt på? Det er bare en måte å finne ut av det på: Send mail til Stig om du mener vi er rett for deg, og du er riktig for oss.

Våre spesialister

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Kontakt oss

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.