Stig Valderhaug, daglig leder i Sicra, sier prisen er en konsekvens av den bevisste oppbyggingen av kompetansemiljøet rundt NetScaler. En løsning som øker produktiviteten og skjerper sikkerheten på tvers av virksomheten.
– Dyktige konsulenter har gjennom praktisk arbeid vist leveranseevne innen både gjennomføring og strategisk rådgivning. Netscaler er en tidsaktuell løsning som identitetsformidler i hybride miljøer. I tillegg har den en rekke funksjoner for forenklet tilgang, sikring, integrasjon og optimalisering av sammensatte applikasjonsporteføljer, sier han.

Størst fokus i Norge
Knut Alnæs, daglig leder for Citrix i Norge og Finland, sier Sicra er en viktig partner som fokuserer på Citrix Networking.
– Sicra er en spesialisert Networking partner som har bygget et sterkt miljø på Citrix Networking-teknologi, sier han.

Tidlig ute med å adoptere teknologi og funksjonalitet
Knut Alnæs får støtte fra Siv Thorkildsen, channel manager for Citrix i Norge, som legger til at Sicra jobber målrettet ut i markedet.
– Sicra er tidlig ute med å adoptere ny teknologi og funksjonalitet. Hvilket bidro til at Sicra solgte den første SD-WAN casen i Norge. Alle disse faktorene bidro til at selskapet utmerket seg til prisen «Outstanding Achievement Networking», sier hun.

Viktig pris for ungt selskap
Stig Valderhaug sier prisen er viktig da selskapet har som målsetning å være den den mest kompetente aktøren på Netscaler.
– Virtualisering, nettskyen, mobilitet og nye leveranseformer stiller andre og nye krav til utstyr, rutinger og kompetanse. NetScaler er den «enkle» løsningen på denne utfordringen. Det er det sikreste og mest funksjonelle du kan sette foran datasenteret ditt. NetScaler-familien er også utvidet med nettverksvirtualisering eller SD WAN. Jeg er stolt på vegne av selskapet og dets ansatte, avslutter han.

Les også artikkelen fra Computerworld (ekstern lenke)

Våre spesialister

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Viser resultater for «{{ filterBySearchText }}»

Ingen resultater funnet… Prøv et annet søk!

Kontakt oss

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.