Da vi etablerte Sicra var vi tydelig på at vi ville stå for kunnskap og kvalitet, og at volum og vekst var underordnet gode kundeopplevelser. Det er det vi oppsummerer i «Sicra – Bare Flinke Folk» når vi kort skal forklare hvem vi er. Det er hyggelig å se at denne tilnærmingen også mottas godt av markedet, og gir gode resultater. Vi avsluttet 2018 med 27,3 millioner i omsetning og et skattbart resultat på 3,9. Vi gleder oss også over at første kvartal i år er opp ca. 21 % i omsetning og 9 % i resultat, i forhold til samme periode i fjor. Det er travelt, og vi ønsker oss en kollega eller to til.

Oppdragene varierer, men noen stikkord er «Den nye digitale arbeidsflaten», Identitet og aksess, ADC og nettverk, trygg applikasjonsleveranse i hybride miljø, Public cloud, «Secure by design», problemløsning, design og analyse. Vi jobber ofte med løsninger fra Microsoft og Citrix, og har også valgt å bygge opp kompetanse på F5, Avi Networks samt andre relevante løsninger innen vårt virksomhetsområde. Vår tilknytning til produsentene er pragmatisk og fokus er på relevante løsninger.

På vei inn i annet kvartal er det mye spennende som skjer. Sammenslåingen av kommuner og Fylkeskommuner, store virksomheters marsj mot skyen gir faglige utfordringer og interessante prosjekter.

Vi er stolte av oppdragsgiverne våre og prosjektene vi jobber sammen med dem på. De siste månedene har vi løst oppgaver sammen med noen av disse virksomhetene: Akershus Fylkeskommune, Bama, Barne- Ungdoms og Familieetaten, Buskerud Fylkeskommune, Cognizant/ Orkla, COOP, Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon, Direktoratet for Økonomistyring, DNB, Drammensregionen IKT, Felleskjøpet, GK Gruppen, KLP, Kongsberg Defence & Aerospace, Kongsberg Maritime, Nortura/ Tech Mahindra, Norwegian, NSB/ Wipro, OBOS, Sparebank 1 – Markets, Statistisk Sentralbyrå, Statnett, Telemark Fylkeskommune, Telenor, Uloba, Varnergruppen, Verdipapirsentralen, Vestfold Fylkeskommune, Viken Fylkeskommune, Visma, Visolit, Volvat, Wikborg Rein, Wallenius Wilhelmsen Lines samt en rekke andre spennende virksomheter.

Takk for tilliten