Sicra utvider kapasiteten innen cybersikkerhet og AWS

//Sicra utvider kapasiteten innen cybersikkerhet og AWS

Sicra utvider kapasiteten innen cybersikkerhet og AWS

Det er med stor glede vi ønsker velkommen Carl Bretteville. Han starter opp i mai, og bringer med seg solid kompetanse og erfaring. Carl kommer til oss fra Symantec, hvor han har vært med gjennom flere oppkjøp fra Norman, Blue Coat til dagens Symantec. I disse årene har han jobbet med å tilrettelegge og gjennomføre infrastrukturendringer med høy fokus på sikkerhet. Han har også bakgrunn innen utvikling av sikkerhetsprodukter.

I de siste årene har han også opparbeidet seg betydelig erfaring innen Cloud; spesielt AWS (Amazon Web Services).  Han er dypt interessert i teknologi, og har også kombinert dette med interessen for musikk som IT ansvarlig for Øyafestivalen de senere år.

Hans bakgrunn i flere IT sikkerhetsselskaper som operativ ansvarlig for systemene, gir han betydelig innsikt i praktisk sikkerhetsarbeid.

Carl er analytisk og metodisk, og kan ha selvstendig roller som innebærer gjennomførings- og rapporteringsansvar, herunder teknisk prosjektledelse.

Du finner hans faglige profil her

Om |2018-11-27T10:58:52+00:00april 15th, 2018|blogg|0 kommentarer

Om forfatteren:

Stig er daglig leder i Sicra. Foruten daglig drift av selskapet har han også kundeansvar. Treffes på stig@sicra.no eller 920 31999.