NetScaler er en ADC – Application Delivery Controller, og brukes til å optimalisere applikasjonsleveranse fra WEB, E-handelsløsninger, ERP plattformer og annet. Sicra har et spesialisert konsulentmiljø på NetScaler, og har gleden av å bistå og supportere noen av de største og mest krevende installasjonene i Norge. Mange av disse bærer virksomhetskritisk trafikk, også utenfor arbeidstid. Vi tilbyr derfor 24/7 support av disse installasjonene.

 

Hvorfor 24/7

Digitalisering innebærer at både offentlige og private virksomheter øker sin interaksjon med publikum gjennom forskjellige applikasjoner og informasjonstilbud. Denne trafikken kjennetegnes av et bruksmønster som gjerne er mest intensivt utenfor virksomhetens egen åpningstid, og forventningen fra publikum og de ansatte er å nå tjenestene når som helst, fra hvor som helst.

NetScaler tilbyr forskjellige nyttige tjenester for slik bruk:

  • Bedre tjenestekvalitet ved lastbalansering av tjenester
  • Bedre brukeropplevelse ved optimalisering av applikasjonsleveranse.
  • Betydelig redusert belastning på sentrale ressurser ved å optimalisere innkommende forespørsler
  • Sikring av «usikre» applikasjoner gjennom WAF applikasjonsbrannmur
  • Enkel og sikker pålogging gjennom integrering av forskjellige identitetsprovidere med sømløs Singel-Sign-On mellom disse , eventuelt med 2 faktor autentisering.
  • Integrasjon og sikring av WEB og mobilapplikasjoner
  • Enkel publisering av applikasjoner
  • Spare bruken av offentlige ip adresser

Våre eksperter har betydelig erfaring med slike løsninger fra større installasjoner. Nå kan våre kunder få tilgang til disse ved kritiske hendelse gjennom hele døgnet. Vi har erfaring fra ulike applikasjonsmiljø og kan også bistå med rådgivning og implementering.

For mer informasjon kontakt Thomas Eide eller Stig Valderhaug